Gebze Center’dan sonra ikinci şubesini açan Değirmen Cafe ve Restaurant ‘da açık büfe kahvaltı ise farklı bir konseptte yer alıyor. Buna göre, müşteriler istedikleri şekilde omlet yaptırabiliyorlar. Cumartesi ve Pazar günleri açık büfe kahvaltı 09.00-13.00 arasında yapılabiliyor.
Değirmen Cafe ve Restaurant sahipleri Zafer ve Gökhan Altıntaş, kendi alanlarında en iyi hizmeti vermek istediklerini belirterek, Değirmen Cafe ve Restaurant ‘a gelenlerin bu farkı hissedeceğini ifade ettiler. Firma sahipleri, “Değirmen Cafe Restaurant 200 kişilik kapalı, 100 kişilik açık bir mekân. İşletmemiz 3 katlı olup 800 metrekare alan üzerine kurulu. 30 deneyimli ve güler yüzlü personelimiz ile hizmet veriyoruz. Amacımız Gebze’ye değer katan bir mekân katmaktı. Bunu başardık. İşletmemizde iş toplantıları, doğum günüleri gibi faaliyetler yapılabiliyor”dediler.
YORUMLAR