Doç. Emre, Prof. Murat’ı eledi

Doç. Emre, Prof. Murat’ı eledi

Doç. Emre, Prof. Murat’ı eledi

Doç. Emre, Prof. Murat’ı eledi

Doç. Emre, Prof. Murat’ı eledi

Doç. Emre, Prof. Murat’ı eledi
16 Ekim 2024 - 12:48

Doç. Emre, Prof. Murat’ı eledi
STS Group-Gebze Ordulular Derneği maçı nefesleri keserken, ilginçte bir eşleşmeye sahne oldu. Turnuvanın iki tecrübeli ismi Emre Akgün ile Murat Aktaş takımlarının başında kaptan olarak sahayla çıktı. Bu yıl yüksek formuyla dikkat çeken Akgün, attığı goller ve oynadığı futbolla Aktaş’a üstünlük kurdu ve takımını çeyrek finale taşıdı.
ORDULULAR DERNEĞİ KAÇIRDI, STS TURLADI
32. STS Group Basın Turnuvası Kurumsal da, eleme maçları nefes kesti. STS Group-Gebze Ordulular Derneği maçını STS Group 5-2 kazanarak, adını çeyrek finale yazdırdı ve Gebze Teknik Üniversitesi’nin rakibi oldu. Bu maçı özel kılan bir diğer eşleşme ise takım kaptanlarının durumu oldu. Futbol camiasının ‘prof’ lakaplı yıldızı Murat Aktaş, Ordulular’ın kaptanı olarak sahada yer alırken, STS’nin kaptanlığını da, Doçentlik yolunda ilerleyen Emre Akgün yaptı. İki tecrübeli yıldızın kapışmasında, Emre Akgün attığı iki gol ve oynadığı etkili futbolla, Prof’u geçmeyi başardı. Gebze Ordulular Derneği Başkanı Barış Sönmez, kaçırdıkları net fırsatlara vurgu yaparak, “bu kadar çok kaçırdığınız da maç kazanamazsınız, rakibi kutluyorum, çok keyifli güzel bir maç oldu” dedi. Gebze Ordulular Derneği, penaltı da dahil bir çok net fırsattan yararlanamadı.
STS’DE SEDAT ŞAHİN FARKI
Eleme turunda rakibine göre daha etkili oynayan STS Group, Günali gibi önemli bir oyuncusunun eksikliğini kapatmak adına ekstra mücadele etti. Kaptan Emre’de attığı kritik gollerle galibiyette önemli rol oynadı. Ancak, bu maçın en özel adamı STS kalecisi Sedat Şahin oldu. Penaltı da dahil, çok sayıda net fırsatta rakibine gol şansı vermeyen Sedat Şahin, bu maçta fark yarattı. STS Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Köksal da kalecilerinin performansına dikkat çekerek, “bugün ki galibiyetin mimarı kalecimiz olmuştur. Çok önemli kurtarışlara imza attı ve turu getiren isim oldu. Tüm ekip kazanmak ve eksik olan arkadaşlarının yerini kapatmak için büyük efor sarf etti, olağanüstü mücadele etti ama kalecimiz bu maçta harikalar yarattı. Bu mücadele ve istekleri devam ederse, final oynayabiliriz” dedi. Takımın teknik patronluğun yapan Yunus Akgün de, takım olarak etkili oynadıklarını ve rakibe göre turu daha çok isteyen taraf olduklarını dile getirdi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İkinci yarıda Büyükşehir olduğunu hatırladı
İkinci yarıda Büyükşehir olduğunu hatırladı
Avukatlar çeyrek finalde savunma yapacak
Avukatlar çeyrek finalde savunma yapacak