GOSBAB’da yeni başkan Emine Demirel

GOSBAB’da yeni başkan Emine Demirel

5 Mart 2013 günü kurulan Gebze Organize Sanayi Bölgesi Asistanlar Birliği – GOSBAB’da başkanlığı Emine Demirel üstlendi.

GOSBAB’da yeni başkan Emine Demirel

5 Mart 2013 günü kurulan Gebze Organize Sanayi Bölgesi Asistanlar Birliği – GOSBAB’da başkanlığı Emine Demirel üstlendi.

11 Nisan 2015 - 14:36

GOSBAB’ın kurucu başkanı Aytaç Şenyıl iki yıllık görev süresinin dolmasıyla birlikte bayrağı yönetim kurulundan Emine Demirel’e devretti. Tekno Kauçuk’ta çalışan Emine Demirel başkanlığındaki yeni yönetim Rana Çağlayan (Ulus Metal), Sedef Karataş (Munters), Cemre Tomaç (Artemis) ve Leman Demirel’den (Teklas Kauçuk) oluştu. Birliğin yönetim kurulu yedek üyeliklerine ise Sevgi Koç Vatansever (Onko İlaç), Yasemin Sancak (Anadolu Çelik), Efsun Pehlivan (Tadım), İrem Öztürk (Flormar), Vildan Akkerman (Aromsa), Oya Çetin (Grundfos), Melissa Batman (Procter Gamble) seçildi. Birliğin sekreterliğini ise yine Hayriye Şeker üstlendi.

İKİNCİ KONGRE

GOSBAB’ın ikinci olağan genel kurulu dün Gebze OSB idari bina çok amaçlı salonunda gerçekleşti. GOSBAB Sekreteri Hayriye Şeker ve geçen dönem başkan yardımcısı olarak görev yapan Emine Demirel’in geçen dönemin yapılan ve önümüzdeki dönemin yapılacak çalışmalarına yer verdiği konuşmalarının ardından seçime geçildi. Emine Demirel başkanlığında tek listenin yönetime aday olmasından ötürü oylama şeffaf şekilde yapıldı. Seçimin ve hep birlikte yenilen öğlen yemeğinin ardından pasta kesimiyle birlikte kongre sona erdi.

20 YILLIK DÜŞÜNCE 

GOSBAB Onursal Başkanı Aytaç Şenyıl fikri temeli 20 yıl önce atılan birliği iki sene önce kurduklarını ve Türkiye’de bir ilk olduklarını belirtip, “Kuruluş aşamasında da başkanların iki yıl boyunca görev yapacağını söylemiştik. Bu anlamda herhangi bir veda durumu söz konusu değil. Aksine daha çok işin içindeyim. Birliğimizin her geçen sene daha fazla genişlemesi benim için en büyük mutluluk olacaktır” dedi.

EĞİTİM VE SOSYAL FAALİYETLER

Kongrede GOSBAB Başkanlığı’na seçilen Emine Demirel önümüzdeki döneme ilişkin olarak öncelikli çalışmalarının eğitim ve sosyal faaliyetler olacağını ayrıca birliğin web sitesini daha da güçlendirmek için çaba sarf edeceklerini söyledi. Emine Demirel gerek yöneticiler gerekse üyeler olarak birliklerini en iyi şekilde temsil etmeyi sürdüreceklerini dile getirdi. Toplantıda birliğe destek olan kurum ve kuruluşlara teşekkür edildi. TOSB OSB içindeki Workinn Otel yöneticilerinin de ağırlandığı kongrede Volkan Timuçin de söz alarak birliği her tür etkinliklerinde otellerinde ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
GGC’DEN DEV ORGANİZASYON
GGC’DEN DEV ORGANİZASYON
KOCAELİ BAROSUNUN AVUKATLARI; Hem savunma da, hem de hücumda iyiler
KOCAELİ BAROSUNUN AVUKATLARI; Hem savunma da, hem de hücumda iyiler