Hedeflerinde şampiyonluk var

Hedeflerinde şampiyonluk var

Hedeflerinde şampiyonluk var

Hedeflerinde şampiyonluk var

Hedeflerinde şampiyonluk var

Hedeflerinde şampiyonluk var
10 Mart 2016 - 12:10

İzmit'te 5 öğretmen, 1 sağlık çalışanı ve 2 ev hanımından oluşan veteran voleybol takımı Türkiye Voleybol Federasyonu'nun 2-5 Haziran tarihleri arasında İzmir'de düzenleyeceği Türkiye Veteranlar Voleybol Şampiyonası'na hazırlanırken, şampiyonluğu hedefledi.

İzmit Veteranlar Voleybol takımı İzmit Mimar Sinan Lisesi'nin spor salonunda Türkiye Veteranlar Voleybol Şampiyonası'na hazırlanıyor. 2 ev hanımı, 1 sağlık çalışanı, 3 beden eğitimi öğretmeni, 1 tarih öğretmeni ve 1 İngilizce öğretmeninden oluşan İzmit Veteranlar Voleybol takımı 31 yaş üstü kadın voleybolculardan oluşuyor. 
Geçtiğimiz yıl düzenlenen şampiyonada 4'üncü olan takım bu yıl ise şampiyonluğu hedefliyor. Takımın antrenörü Yavuz Kurnaz hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, şöyle dedi:

"Voleybol Federasyonu'nun bu yıl ikincisini düzenleyeceği şampiyona için hazırlanıyoruz. Çalışmalarınız çok iyi gidiyor. Eskiden voleybol oynamış arkadaşlarımızdan oluşturduğumuz takımımız şuanda haftada 1-2 gün antrenman yapıyor. Sonrasında antrenman sayılarımızı arttıracağız. İlimizi temsilen iyi bir sonuç getirmeyi planlıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk."
Takımın oyuncularından Belma Ulusoy Çağlar, çok heyecanlı olduklarını, kendilerini enerjik hissettiklerini belirterek, "Voleybolu sevenler olarak bir araya toplandık. Takım olarak Haziran ayında İzmir'e şampiyonluk için gideceğiz. Haziran ayına kadar iyi bir hazırlık dönemi geçirip şampiyon olmayı hedefliyoruz" diye konuştu.
Bu yıl şampiyon olmayı hedeflediklerini söyleyen takım oyuncularından Sevda Şahin, "Geçtiğimiz yıl Türkiye 4'üncüsü olmuştuk. Bu yıl birinci olmayı hedefliyoruz. Güzel bir ekibimiz var. İzmit'i de böyle bir turnuvada temsil ettiğimiz için ayrıca gurur duyuyoruz. Başarıyla dönmeyi hedefliyoruz. Takım uyumu çok güzel. Aramıza katılan arkadaşlarımızla da iyi bir hava yakaladık. Herşey çok güzel olacak" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bir İbrahim Ardal gerçeği var
Bir İbrahim Ardal gerçeği var
Kral Şevket, en başarılı oyuncu seçildi
Kral Şevket, en başarılı oyuncu seçildi