Karaosmaoğlu, Başbakanın selamını iletti

Karaosmaoğlu, Başbakanın selamını iletti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu “Başbakanımızdan Selam Var” programı kapsamında Gölcük’te yaşayan vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Karaosmaoğlu, Başbakanın selamını iletti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu “Başbakanımızdan Selam Var” programı kapsamında Gölcük’te yaşayan vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

10 Nisan 2015 - 13:09

Türkiye’nin her noktasında “Başbakanımızdan Selam Var” adlı ziyaretler kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da Gölcük’te yaşayan Mehmet Emin Karaboğa (81), Musa Şimşek (74) ve Behçet Çini (77) isimli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek Başbakan Prof. Dr Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını iletti. Uzun yıllardır Gölcük’te yaşayan bu ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Başkan Karaosmanoğlu’ndan Başbakana kendilerinin de selamını iletmesini istediler. 


“SİYASETİ VATANDAŞIMIZLA YAPIYORUZ”

Toplumun değer yargılarına saygılı ve bütün kesimleri kucaklayıcı politikamızla halkın büyük bir teveccühüyle karşılaştıklarını belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, “Siyaseti vatandaşımızla yapıyoruz. Onların arzu ettikleri ülke için çalışıyor, gönül rahatlığıyla yaşamlarını sürdürmesi için tüm teşkilatlarımızla mücadele ediyoruz. Bizlerin siyasi anlayışı hizmet ve dua almaktır. Yaptığımız her proje dökülen her alın terinde halkımızın duası vardır. Biz bütün vatandaşlarımıza eşit mesafede, ötekileştirmeden siyasi hareketimizi yürütüyoruz” dedi.


“HALKIMIZIN AYAĞINA GİDİYORUZ”
Ev ziyaretleriyle vatandaşın ayağına gittiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Ak Parti olarak halkımızı ihmal etmeden iş yerinde, sokakta, evde ve milletimizin olduğu her yerde onların ayağına giderek siyasetimizi yapıyoruz. Biz bu kültürle dönemsel bir siyasi anlayışla halkımızın yanında olmuyoruz. Her zaman ve her yerde bu mantıkla hizmetlerimizi sürdürüyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu ev ziyaretlerinde kendilerini misafir eden vatandaşlarla sıcak ve samimi bir şekilde sohbet gerçekleştirdi.


 “VATANDAŞIMIZA KARŞI SORUMLUYUZ” 
“Başbakanımızdan Selam Var” kapsamında Gölcük’te sporcu kimliğiyle de tanınan ve sayısız kupa ile madalyaya sahip Mehmet Emin Karaboğa’yı (81) ilk olarak ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Vatandaşımıza karşı sorumluyuz. Onların huzuru ve sağlığı için elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Günün ikinci durağıysa 74 yaşında ki Musa Şimşek oldu. Başkan Karaosmanoğlu burada da, “Vatandaşımızın isteklerini ve arzularını gerçekleştirmek için ekibimizle çalışıyoruz. Büyüklerimize hürmet ve saygıda da kusur göstermiyoruz” şeklinde konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu günün son ziyaretini 77 yaşında ki Behçet Çini adlı vatandaşa yaptı. Başbakan Prof. Dr Ahmet Davutoğlu’nun selamını burada da ileten Başkan Karaosmanoğlu, “Dualarını ve desteklerini esirgemeyen halkımıza çok şey borçluyuz” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ayhan Çakan’dan davet var
Ayhan Çakan’dan davet var
BU NASIL KARDEŞLİK 10-1
BU NASIL KARDEŞLİK 10-1