Kocaeli Öncü’den önemli başarı!

Kocaeli Öncü’den önemli başarı!

Güreş kulübü bir yılda önemli ivme kazandı. Başkan Küçükkeskin, İl Müdürü Çintimar ve ilçe Müdürü Sarıgül’e teşekkür etti.

Kocaeli Öncü’den önemli başarı!

Güreş kulübü bir yılda önemli ivme kazandı. Başkan Küçükkeskin, İl Müdürü Çintimar ve ilçe Müdürü Sarıgül’e teşekkür etti.

Kocaeli Öncü’den önemli başarı!
11 Mart 2016 - 15:16

 

Yaklaşık 1 yıl önce KİHMED bünyesinden kurulan Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü alt yapıda adından sıkça söz ettireceğe benziyor. 1 yıl içinde 200’e yakın lisanslı sporcu sayısına ulaşan kulüpte başta Güreş ve Tekvando olmak üzere Wushu, Hentbol, Masa Tenisi, Atletizm ve Kick Boks branşları bulunuyor. Geçtiğimiz haftalarda ilimizde gerçekleştirilen 11-13 yaş minikler Greko Romen güreş müsabakalarında önemli bir başarı elde ederek İlimizi Bölge Turnuvalarında temsil etme hakkını kazandı. Turnuvaya 20 sporcusuyla katılan Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü, toplam 16 sıklette 4 birincilik, 2 ikincilik, 7 üçüncülük ile turnuvaya damgasını vurdu. Kocaeli Öncü Spor Kulübü sporcularından; 75iloda Ali Safarov, 66 kiloda Cihan Mısırlıoğlu, 47 kiloda Yusuf Emre Yıldızhan, 32 kiloda Furkan Durgun biricilik tabelasına isimlerini yazdırarak, ilimizi Düzce’de gerçekleştirilecek Marmara Bölge Turnuvasında temsil etme hakkı kazandı. İlimizde gerçekleştirilen güreş müsabakalarında Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından 38 Kiloda Mehmet Akif Şengöz, 53 Kiloda Ömer Öksüz İkincilik, 53 Kiloda Furkan Emin Aydın, 29 Kiloda Ahmet Yasin Can, 32 Kiloda Semih Coşkun, Yiğit Yılmaz, 38 Kiloda Furkan Demircan, 43 Kiloda Bilal Can Kaymakoğlu, 35 kiloda Emre Öksüz, 47 kiloda Halil Kalender Üçüncülük elde ederek Turnuvaya damga vurdu.

 

YÖNETİM KURULU TEŞEKRÜR ETTİ…

Müsabakalar sonrası büyük gurur yaşayan Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu, tüm sporcularını tebrik ederek başarılarının devam etmesini dilediler. Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Kocaeli Öncü Spor Kulübü Başkanı Ali Küçükkeskin “Bir yıl gibi kısa bir sürede sağlam bir alt yapı oluşturduk. Kaliteli ve Özverili bir Yönetim Kurulumuz var. İnanıyorum ki bu sinerjiyle Kocaeli’nde adımızdan sıkça söz ettirip, spora İmam Hatip ruhunu yansıtacağız. Özellikle Güreş dalında öteden beri devam eden bir İmam Hatip başarısı var. Bizler yapacağımız çalışmalarla eskiden olduğu gibi İmam Hatipli öğrencilerimize güreş alanında büyük başarılar imza attıracağız” dedi.

 

TEŞEKKÜRLER ÇİNTİMAR VE SARIGÜL…

Küçükkeskin ayrıca “Bu başarının mimarı olan antrenörümüz Mükrem Kızılkaya hocamıza, Güreş branşımızdan sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz ve aynı zamanda Antrenörümüz Yusuf Yüksel’e, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kocaeli İmam Hatip Mezunları Derneği’mize alt yapıya vermiş olduğu desteklerden ötürü İzmit İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ziyaülhak Sarıgül ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hastanelerin en iyisi, Yüzyıl
Hastanelerin en iyisi, Yüzyıl
Gebze Belediyesi pes etmiyor
Gebze Belediyesi pes etmiyor