Kilit takım Şekerpınar

Kilit takım Şekerpınar

Amatör Süper Ligi Play-Off Grubu’nda son haftaya girildi. Hereke Yıldızspor direk BAL’a yükseldi. Derince temsilcisi Demirspor hafta sonu Şekerpınar Gençler Birliği’ni yenerse Çayırovaspor ile play out oynayacak

Kilit takım Şekerpınar

Amatör Süper Ligi Play-Off Grubu’nda son haftaya girildi. Hereke Yıldızspor direk BAL’a yükseldi. Derince temsilcisi Demirspor hafta sonu Şekerpınar Gençler Birliği’ni yenerse Çayırovaspor ile play out oynayacak

Kilit takım Şekerpınar
10 Nisan 2015 - 18:10

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da şampiyonluk mücadelesi veren Kocaelispor’un deplasmanda Tekirdağspor karşısında 1-0 mağlup olunca Amatör Süper Ligi Play-Off Grubu’ndan ikinci bir ekibimiz direkt BAL’a çıkma şansını kaybetti. Gruptaki diğer temsilcimiz Çınarlıspor ise geçen hafta kendi sahasında Babaeskispor ile 1-1 berabere kalınca yeşil beyazlıların son hafta öncesinde son iki sırada yer alması kesinleşince direkt küme düşmüş oldu. Bu sonuçla Amatör Süper Ligi Play-Off Grubu birincisi Hereke Yıldızspor direkt olarak BAL’a çıkmış oldu. Bu sonuçlar neticesinde Amatör Süper Lig Play-Off Grubu’nda birinci olan ekip direkt BAL’a çıkarken, ikinci olacak ekibimiz ise BAL 9. Grup’ta yer alan Çayırovaspor ile baraj müsabakası oynama hakkı kazandı.
 
YENİLGİSİZ TAMAMLAMAK İSTİYOR

Amatör Süper Ligi Play-Off Grubu’nda Hereke Yıldızspor haftalar önce şampiyonluğunu garantiledi. Çınarlıspor’un BAL 11. Grup’ta son iki sırada kalması sonucunda Hereke Yıldızspor BAL’a direkt çıkma başarısını gösterdi. Hereke Yıldızspor cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Kocaeli Yenişehirspor karşılaşmasını kazanarak grubu yenilgisiz tamamlamak istiyor. Kocaeli Yenişehirspor ise son üç hafta içinde zirve mücadelesi yapan ekipler Başaranspor, Çamçukurspor ve Kandıra Gençlerbirliği karşısında sahadan üç puanla ayrılarak dikkatleri üzerine çekmişti. Yeşil siyahlı ekip Hereke Yıldızspor’u deplasmanda yenerek liderin galibiyet serisine son verip, sezonu şampiyonu yenerek tamamlamak istiyor.
 
İKİNCİ SIRAYA YERLEŞTİ

Geçen hafta deplasmanda Çamçukurspor karşısında 3-0 kazanan Demirspor, Kandıra Gençlerbirliği’nin de Kocaeli Yenişehirspor karşısında 2-1 mağlup olması sonucunda son hafta öncesinde ikinci sıraya yerleşti. Sezon başından bugüne kadar planlı, programlı çalışmalar yapan Demirspor başarılı çıkışını son hafta kendi sahasında oynayacağı Çayırova Şekerpınar karşılaşmasını kazanarak Play-Off ikinciliğini perçinlemek istiyor. Demirspor’a cumartesi günü kendi sahasında Çayırova Şekerpınar ile oynayacağı karşılaşmadan alacağı bir puan bile ikincilik için yeterli olacak. İkili averajda Demirspor rakipleri Kandıra Gençlebirliği ve Çamçukurspor’a karşı üstün durumda. Demirspor sahasında Çayırova Şekerpınar’a mağlup olursa Kandıra Gençlerbirliği ve Çamçukurspor’dan kazanan ekip ikinci olacak.
 
ÜÇÜNCÜLÜĞÜN KARŞILIĞI YOK

Grupta ilk iki için iddialı iki ekip olan Kandıra Gençlerbirliği ile Çamçukurspor geçen hafta oynadıkları karşılaşmaları kaybetmişti. Son hafta öncesi alınan bu mağlubiyetleri, iki takımında hedeflerini yakalamalarını mucizelere bıraktı. Kandıra Gençlerbirliği ile Çamçukurspor cumartesi günü Kandıra Stadı’nda saat 15.00’de karşı karşıya gelecek. İki takımında gözleri bu karşılaşmada iken kulakları ise Derince Stadı’nda oynanan Çayırova Şekerpınar mücadelesinde olacak. İki takımda Çayırova temsilcisinin deplasmanda Demirspor’u yenmesini bekleyecek. Kandıra Gençlerbirliği ile Çamçukurspor arasında oynanacak karşılaşmayı kazanan ekip en kötü Play-Off Grubunu üçüncü olarak tamamlayacak. İki takımda Play-off grubunda hedefledikleri ilk iki mücadelesinin dışında kalacak ve sezonu hayal kırıklığı ile tamamlayacak.
 
ALLAK BULLAK ETTİLER

Sezona kesinlikle iddialı başlayan kadrosunu istedikleri futbolcular ile güçlendiren Başaranspor grup ve Play-off müsabakalarında başarılı olamadı. Bu sezonda Başaranspor Play-Off Grubu’nu hayal kırıklığı ile tamamladı. Kocaeli Yenişehirspor ise grup maçlarındaki başarılı çıkışını Play-Off grubunun ilk haftalarında devam ettiremedi. Fakat yeşil siyahlı ekip iddiasını kaybetmesine rağmen son üç hafta içinde iddialı ekiplerin hayallerini yok eden ekip oldu. Kocaeli Yenişehirspor, Amatör Süper Lig Play-Off Grubu’nda ilk iki içinde yer almasa bile onurlu mücadelesi ile başarılı oldu. Kocaeli Yenişehirspor sezonu hafta sonunda karşılaşacağı şampiyon Hereke Yıldızspor’u yenerek tamamlamak istiyor.
 
HEDEFLER ERTELENDİ

Grup maçlarında başarılı futbolları ile göz dolduran MAP Şenerspor ile Çayırova Şekerpınar ekipleri Play-off grubunda aynı başarıyı yakalayamadı. MAP Şenerspor grup maçları sonucunda kadrosundan önemli isimleri başka takıma verince Play-off grubunda centilmenlik sınırlarında futbol oynayarak sezonu tamamlamak istiyor. MAP Şenerspor sezonu hafta sonunda oynayacağı Başaranspor karşılaşmasıyla tamamlamayacak. Çayırova Şekerpınar Play-Off Grubu’nda en başarısız ekip oldu. Grup maçlarında oynadığı futbolu Play-Off Grubu’na yansıtamayan Çayırova temsilcisi sezonu başarısız tamamladı. Çayırova Şekerpınar sezonu hafta sonunda oynayacağı Demirspor karşılaşmasıyla tamamlayacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özler Ticaret ilk yenilgisini aldı
Özler Ticaret ilk yenilgisini aldı
Ceday’a Gebze’de geçit yok
Ceday’a Gebze’de geçit yok