Darıca’da polis haftasına kutlandı!

Darıca’da polis haftasına kutlandı!

Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü Darıca’da düzenlenen etkinlikle kutlandı. İlk kutlama Darıca Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı.

Darıca’da polis haftasına kutlandı!

Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü Darıca’da düzenlenen etkinlikle kutlandı. İlk kutlama Darıca Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı.

11 Nisan 2015 - 12:05

Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ve emniyet personeli anıta çelenk koydu ardından saygı duruşunda bulunuldu. Kutlama programı daha sonra Dudayev Parkı Teras Cafe restaurant’ta devam etti. Buradaki törende konuşan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, nüfusu 200 bini bulan güzide ilçede Emniyet Müdürlüğü seçkin kadrolarından oluşan personelinin halkın can ve mal güvenliğini sağlamak adına büyük özveriyle ve başarıyla görev yaptığını söyledi. Karaman; ’’Şu anda test çalışmalarının devam ettiği, ilçenin emniyeti açısından Darıca için milat olacak olan Mobese sisteminin yakında faaliyete geçeceğini söyleyen Kaymakam Karaman, emniyet müdürlüğünün yeni binası içinde büyük atılımlar yapılacağının da altını çizdi. Yunus tabir edilen asayiş personelinin de devreye girmesiyle artık karakollarda oturan aktif hareketli devriye hizmeti ile sahada olan vatandaşın can ve mal güvenliğinin sağlanmasında önemli rol oynayacaktır. Biz diyoruz ki ‘polis kadife eldiven içerisinde demir bir yumruktur’. Bu kadife eldiven onun sıcak yüzü ve şefkatidir demir yumruk ise suçlular için güçtür"dedi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da toplumun huzuru ve güveni için 170 yıldır canla başla görev yapan emniyet güçlerini tebrik ederek dün olduğu gibi yarında yanlarında olmaya, her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi.  İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan da konuşmasında halkın malını, canını korumak, Atatürk devrim ve inkilaplarına sahip çıkmak için 24 saat görev başında olduklarını söyledi. Halkın desteği olmadan başarılı olmanın mümkün olamayacağını ifade eden Aydoğan;’’Darıcalılar en büyük yardımcımız ve destekçimiz. Sizlerin desteğini önemsiyoruz. Bu destek ve güçle ilçemiz daha da güvenli ilçe olacaktır.’’ Dedi.

 

Törenin sonunda Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli; 4. sınıf Emniyet Müdürü Emrullah Pehlivan, Emniyet Amiri Osman Tipi, Yıldızhan Bulut, Kadir Özbey, Tuğba Lek Aydoğmuş, Akın Çağrı Altun, Hakan Akbulut, İbrahim Koca, Utku Camcı, İbrahim Enes Metin, Ayhan Korku, Sinan Yolci, Berrin Güneş, Kenan Güneş, Mehmet Hasırcı, Yavuz Aksungur, Saffan Karakaya, Fuat Yolci, Fatih Mehmet Uygur, Seyit Ahmet Arslan, Erol Öner ve Hakan Ergün’e görevlerinde göstermiş oldukları başarıları dolayısıyla başarı belgeleri ve ödülleri verildi.  Törene, GTO Başkanı nail Çiler, Dasiad Başkanı Hüseyin Özdinçer, Darıca Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardım Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve emniyet personeli katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özler Ticaret ilk yenilgisini aldı
Özler Ticaret ilk yenilgisini aldı
Ceday’a Gebze’de geçit yok
Ceday’a Gebze’de geçit yok