MÜSİAD genişlemeye devam ediyor

MÜSİAD genişlemeye devam ediyor

MÜSİAD Gebze Şubesi, Yeni dönemde hızlı üye artışı ile genişlemeye ve bölgesinde güçlenmeye devam ediyor.

MÜSİAD genişlemeye devam ediyor

MÜSİAD Gebze Şubesi, Yeni dönemde hızlı üye artışı ile genişlemeye ve bölgesinde güçlenmeye devam ediyor.

11 Nisan 2015 - 14:13

MÜSİAD Gebze Yönetimi, Bölgesindeki sektörleri tanıma ve diğer sektör temsilcileri ile buluşturma hedefli ziyaretlerinde Köşkerler Çelik Halat ve Makine’nin Dilovası İMES’deki üretim tesislerine konuk oldu. MÜSİAD Gebze Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Orhan Kahya, MÜSİAD Gebze Gençlik Kurulu Başkanı Serkan Beyaz, Gençlik Kurulu Üyesi Bayram Gündoğdu, MÜSİAD Gebze Şube Müdürü Recai Ertürk’ten oluşan MÜSİAD heyetini, firma yetkilileri Sami Köşker ve Mustafa Köşker karşıladı.

KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYORUZ.

Samimi sohbet ile başlayan ziyaret’de Sami Köşker firmalarının eskiye dayanan bir tecrübeye sahip olduğunu buna bağlı olarak Türkiye’de sektörün öncüleri, yurt dışında ise her geçen gün yeni pazarlarda aranan firma haline geldiklerinin altını çizdi. Son sistem teknolojik makine parkuru ile her türlü talebe cevap verebilecek kapasitede olduklarını belirten Köşker, TSE ve DIN standartlarına uygun üretimleri ile kaliteden ödün vermediklerini, güvenirlilik konusundaki hassayitlerinin firma prensipleri olduğunu dile getirdi.

BÖLGEDEKİ SORUNLAR TESPİT EDİLİYOR

MÜSİAD heyeti, MÜSİAD ve MÜSİAD Gebze’nin çalışmaları hakkında Sami Köşkere bilgiler aktarırken, MÜSİAD’ın önemli organizasyonlarından olan GİK programına değinildi. GİK programının, Türkiye’nin değişik illerindeki MÜSİAD şubelerinin ev sahipliğinde düzenlendiğini, programda önceden belirlenen konu üzerine konunun en üst düzey muhatabı davet edilerek, Türkiye’nin her ilindeki şube bölgesinde konu ile ilgili sorun ve çözüm önerilerini, konunun muhatabına birebir ileterek, görüş ve önerilerini aktarabildiğini, MÜSİAD Gebze şubesininde bölgesinde tespit ettiği sorunları bu yolla konunun muhataplarına birebir ilettiği, konunun takipçisi olduğu ifade edildi. MÜSİAD Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Orhan Kahya Köşkerler Çelik Halat’ı aralarında görmekten onur duyacaklarını belirterek, firma yetkilisi Mustafa Köşker’in üyelik evraklarını teslim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kartal, yüksek uçtu 4-2
Kartal, yüksek uçtu 4-2
32. buluşma da gruplar belli oldu
32. buluşma da gruplar belli oldu