Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, 24 Temmuz Basın bayramı nedeniyle açıklamalarda bulundu. Çiler, “ Gebze Ticaret Odası olarak yürüttüğümüz her faaliyette başta yerel basınımızın mensupları olmak üzere duyduğumuz heyecanı bizlerle birlikte aynı duygularla paylaşan; tüm insanlığın birbirinden haberdar olması için bizleri hızlıca bilgilendiren, aynı zamanda şehrimizde ve bölgemizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayarak kentimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine önemli katkılar sağlayan tüm basın mensuplarımıza teşekkür ederiz.
Basında sansürün kaldırılmasının 114. Yıldönümünde, çoğu zaman zorlu şartlarda azimle habercilik görevini yerine getiren başta bölgemizin kıymetli basın mensupları olmak üzere; ülkemizin her köşesinde görevini sürdüren basınımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlarım.”dedi.
Nail Çiler'den Basın Bayramı Mesajı!
![Nail Çiler'den Basın Bayramı Mesajı!](https://www.kulishaber.com.tr/images/haberler/2022/07/nail-ciler-den-basin-bayrami-mesaji.jpg)
22 Temmuz 2022 - 12:33
YORUMLAR