Okur helallik istedi!

Okur helallik istedi!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur basın açıklaması yaptı.

Okur helallik istedi!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur basın açıklaması yaptı.

11 Nisan 2015 - 12:35

Okur yaptığı açıklamada;

Kuruluşundan bu zamana aşk ve şevkle gönül eri olarak başladığımız bu kutlu yolculuğa kalben inanmış, fikren ve bedenen emek vermiş bir kardeşiniz olarak hamdolsun önce İlçe Yöneticiliği ve İlçe Başkanlığı daha sonra TBMM çatısı altında 24. dönem Kocaeli Milletvekili olarak aziz milletimize hizmetkar olmak gibi bir lütufla şerefyab oldum.
 
Ancak 25. dönem Milletvekilliğine partimiz tarafından şahsım 2. Dönem için aday gösterilmemiştir. Yeni Türkiye yolunda 2023 hedefine doğru hızla ilerlemek için dün ve bugün olduğu gibi yarında canla başla çalışmaya devam edeceğiz. 
 
Saygıdeğer Hemşehrilerim, bizi biz yapan değerlerimizin harcında; umut, metanet, sevgi, aşk, güven ve herşeyden önce ahde vefa vardır. Acısıyla, tatlısıyla dolu dolu 4 yıl geçirdik. Vekaletinize layık olmaya, emanetinize sahip çıkmaya çalıştım. Gücüm yettiği kadar sizlere kapımı ve gönlümü açtım. Kocaelimize hizmet için koşuşturdum. Vefanız, desteğiniz ve dualarınız için müteşekkirim. Bu ne bir son ne de bir vedadır. Aksine yeni bir başlangıcın ilk adımıdır. İnanç ve kültür değerlerimizde asla yeise kapılmak yoktur. Sizlerin hizmetkarı olmanın bahtiyarlığı ve gururuyla diyorum ki; Hakkınızı helal edin, sizler mutlu olduğunuz sürece bizler mutlu oluruz ve herşeyden önemlisi sizler istediğiniz sürece bizler varız.
 
Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'a, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sn Ahmet Davutoğlu'na, aziz milletimize, İl ve İlçe Teşkilatlarımıza, Kadın Kollarımıza, Sevgili Gençlerimize vermiş olduğunuz destek ve değerden dolayı teşekkür eder selam ve saygılarımı sunarım.
 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kartal, yüksek uçtu 4-2
Kartal, yüksek uçtu 4-2
32. buluşma da gruplar belli oldu
32. buluşma da gruplar belli oldu