SP Gebze’de görev değişimi!

SP Gebze'de görev değişimi!

Saadet Partisi Gebze Gençlik Kolları Başkanı Sinan Aras ilçe gençlik kolları yönetiminde görev değişikliği yaptı.

SP Gebze'de görev değişimi!

Saadet Partisi Gebze Gençlik Kolları Başkanı Sinan Aras ilçe gençlik kolları yönetiminde görev değişikliği yaptı.

SP Gebze'de görev değişimi!
11 Ocak 2016 - 10:03

İlçe binasında gerçekleşen toplantının ardından SP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Aras şu açıklamayı yaptı, “Bizler sadece Türkiye’nin değil Dünya’nın en köklü kuruluşuyuz, Milli Görüş bu ülkenin ruh köküdür, kimliğidir, mayasıdır. Tarihin hiçbir döneminde Müminler bu kadar horlanmadı sayımız ne olursa olsun biz inanıyoruz ki davamız haktır. Türkiyemiz gösterilmek istenen pembe tabloların ne yazık ki çok uzağındadır. Bizler bu 13 yıllık iktidar sahiplerine her dönem yanlışlarına karşılık uyarmamıza hatalarını yanlış adımlarını bir mümin kardeşi olarak hatırlatmamıza rağmen dinlenmediğimiz gibi yandaş medya ve havuz medyası diye tabir edilen basın yayın organları tarafından iftiralar yalan haberler ve karalama kampanyalarıyla halkımıza karşı sürekli küçük düşürülmeye çalışıldı.
 
BECERİKSİZ BİR YÖNETİM
Geldiğimiz noktada hem dış politika hem de iç meselelerimizi ele aldığımızda ne yazık ki sorumsuz, beceriksiz bir yönetim göze çarpıyor. Genelde ve yerelde birçok çalışmaya imza atıldı. Ancak gelin görün ki bunlar dış mihrakların güdümünden çıkmadan milletimizi 13 yıl gibi uzun bir zaman diliminde oylamaktan başka bir şey yapmadı. Siyonizmin ekmeğine yağ sürmüştür. Şu sıralar gündemden düşmeyen asgari ücret fiyaskosu basiretsizliğin beceriksizliğin ve milletimizi kandırma çabalarının en yeni örneğidir. Güneydoğumuzu savaş alanına çeviren dış güçlere karşı Müslümanların birlik olma zamanı çoktan gelmiş ve de geçiyor. Ancak bunu görmek bir yana Müslüman coğrafyaları gün geçmeden yeni bir haçlı postalıyla daha kirleniyor. Dün Afganistan ve Irak’la başlayan Ortadoğu zulmü bugün çevremizde savaş görmeyen ülke kalmamacasına devam ettirilmekte, Müslümanı Müslümana kırdırılmaktadır.
 
ÖYLESİNE ÇIKMIŞ BİR OLAY DEĞİL
Olaylara ve gelişmelere bakarken yanımıza ABD’yi ve NATO’yu alarak sırtımızı sıvazlayan batılıları dost kabul ederek, dün Davos Fatihi ilan edilip bugün İsrail’e ihtiyacımız olduğunu savunalar ve yine seçim öncesinde İsrail’e kafa tutanlar, şimdi İsrail’i dost kabul etmekle  hiçbir zaman müminlerin şerefine sahip çıkamayız. Birden olmuyor zamanla yavaş yavaş gibi laflar yalnızca bizleri kandırma politikasıdır. Bugün İran ve Suudi Arabistan gerginliği de öylesine çıkmış bir olay değildir. BOP ilk gün neyse bugünde aynı güruha hizmet etmek üzere planları bir bir uygulanıyor. Bazı hoca efendilerin çıkıp BOP’u önceden iyiliğe hizmet ediyordu diye anlatmasıysa nasıl bir hezeyandır anlamış değiliz. Bizler ülkemizi seven gerçek manada insanlığa hizmet etmiş ve etmeye devam edecek Milli Görüşçüleriz. Sloganlarımız bizim çizgimiz ve hedefimizdir” dedi.
 
YENİ YÖNETİM KURULU
Saadet Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Aras, Teşkilat Başkanı Mustafa Ünlü, Sektereya Serhat Lal, Eğitim Birim Başkanı Muhammed Emin Karakaya, Tanıtma Birim Başkanı Fethi Çetinol, Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Abdullah Taha, Sosyal ve Sportif Faaliyetler Başkanı Mustafa Said Atalı, Halkla İlişkiler Birim Başkanı Yasin Gül, Basın ve Medya Başkanı İbrahim Horoz, Yönetim Kurulu Üyeleri; Yunus Çiçek, Yusuf Kaymakçı, İsmail Gönül, Enes Yıldız, Emrah Akçay, İdris Karakaya, Ali Demirkan, Emir Karakaya, Halit Karacan, Fatih Şengül, Yunus Sarak.

   

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Gebze Belediyesi zor başardı, yarı finaldeler...
Gebze Belediyesi zor başardı, yarı finaldeler...
Inductotherm Avukatlara söz geçiremedi
Inductotherm Avukatlara söz geçiremedi