Türk Pirelli çeyrek finalde

Türk Pirelli çeyrek finalde

Corparete Basketbol League’de Türk Pirelli son eleme maçında Kuveyt Türk’ü üstün ve güzel oyun sonrası farklı bir skorla yenerek çeyrek finale yükseldi.

Türk Pirelli çeyrek finalde

Corparete Basketbol League’de Türk Pirelli son eleme maçında Kuveyt Türk’ü üstün ve güzel oyun sonrası farklı bir skorla yenerek çeyrek finale yükseldi.

Türk Pirelli çeyrek finalde
09 Nisan 2015 - 18:10

Sarı Kırmızılılar  çeyrek finalde şirketler liginin iddialı takımlarından Dijitürk ile karşılaşacak. Türk Pirelli Basketbol takımının  sorumlusu Türk Pirelli Kalite Direktörü Bahadır Özer ve Cocah Zafer Çakal ’’Bir engeli daha aştık. İyi bir takımız, tek hedefimiz kupayı İzmit’e getirmek’’ dediler.
 
Önce rakibini durdurdu

Heyecanın giderek arttığı Corparate Basketbol League’de Türk Pirelli Basketbol takımı da fırtına gibi esmeye devam ediyor. Hafta sonu oynanan son eleme maçında Türk Pirelli, Kuveyt Türk ile karşılaştı. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen ve rakibini 86-38 gibi farklı bir skorla yenen sarı kırmızılılar çeyrek finale yükseldi. Maça Timur, Volkan, Orcun, Can, Melih ilk beşi ile başlayan Türk Pirelli basketbol takımı sert ve tam alan pres yaparak rakibini durdurdu.
 
İlk periyotta 20 sayı fark

Hızlı hücumlar, Orcun ve Melih’in sayılarıyla ilk periyodda  24-4’lük skorla rakibine ezici bir üstünlük sağlayan sarı kırmızılılar, ikinci periyoddada rakibine göz açtırmadı. Türk Pirelli takımı uzun oyuncuları Volkan, Mehmet ve Can’ın pota altından, Recep, Orcun ve Melih’in isabetli 3 sayıları ile skor üstünlüğünü sürdüren ve aradaki farkı biraz daha açan Türk Pirelli, karşılaşmanın ilk yarısını 43-18 önde tamamlayarak soyunma odasına gitti.
 
Çeyrek finalde rakip Dijitürk

Üçüncü periyodda oyun değişikliklerine rağmen oyun disiplininden kopmayan sarı kırmızılılar hızlı hücumlarla sayı bulunca aradaki farkı dahada açtı. Türk Pirelli, üçüncü periyod sonunda rakibine 62-29 üstünlük sağladı. Son periyodda rakibinin oyundan düşmesi ile Türk Pirelli takımı maçı rahat bir şekilde 86-38 kazandı. Bu sonuçla çeyrek finale yükselen sarı kırmızılıların bu turdaki rakibi ise ligin iddialı takımlarından Dijitürk oldu.
 
Hedefimiz kupayı kazanmak

Türk Pirelli Basketbol takımının sorumlusu Kalite Direktörü Bahadır Özer ve Coach Zafer Çakal yaptıkları açıklamada ’’Bir engeli daha aştık. İyi bir takımız ve çok sıkı bir şekilde antrenman yapıyoruz. Form grafiğimiz ve takım içindeki rekabet çok olumlu bir şekilde sahaya yansıyor. Artık daha dikkatli olmalıyız. Üç maçlık son final  serisi başlıyor. Tek hedefimiz tüm maçları kazanarak kupayı İzmit’e getirmek’’ dediler.
 
TÜRK PIRELLİ: 86          
KUVEYT TÜRK: 38
SALON:Kasımpaşa Spor Kompleksi
HAKEMLER: Şeyhmus Melek***, Göksun Öz***, Fatih Evli***
TÜRK PIRELLİ:Timur Hatacıkoğlu***, Volkan Yazıcıoğlu***(14), Can Mulla***(3), Orcun Tatlıtuğ****(21), Melih Kezer***(12), Kerem Üren***(4), Recep Göklek***(21), Mehmet Sezer***(6), Gökhan Menekşe***, Eren Değirmencioğlu***(2), Bora Hor***(3), Barış Beşikci***
KUVEYT TÜRK:Erhan Bahtiyar**(2), Emre Şengül**(9), Emrah Kazaz**(3), Yılmaz Şembal**, Ertan Karacan***(12), Tolga Doludizgin*(2), Emrah Albayrak**(4), Efe Gürkan*, Mehmet Barut*(3), Serdar Karaaslan*
1.PERİYOD : 24-4
İLK YAR: 43 18
3.PERİYOD-62-29


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
GGC’DEN DEV ORGANİZASYON
GGC’DEN DEV ORGANİZASYON
KOCAELİ BAROSUNUN AVUKATLARI; Hem savunma da, hem de hücumda iyiler
KOCAELİ BAROSUNUN AVUKATLARI; Hem savunma da, hem de hücumda iyiler