AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları tarafından her sene düzenlenen futbol turnuvasının startı verildi. Tanışma ve kaynaşma ortamı sağlayacak olan turnuvanın ilki bugün 21.00'da Gebze Beylikbağı'da bulunan Beybod Halısahada oynanacak.
Gösteri maçıyla başalayacak olan turnuvanın açılışını milletvekilleri, il başkanı, belediye başkanları,ilçe başkanları, belediye başkan yardımcıları, milli eğitim müdürü, gençlik spor müdürü, yöneticiler, meclis üyeleri yapacak. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz yaptığı açıklamada takımlara başarılar dileyerek organizasyona tüm Gebzelileri davet etti.
Turnuva bu akşam dostluk maçı ile başlıyor
Şehit Öğretmen Necmettin Kuyucu Mahalleler Arası Futbol Turnuvası bugün yapılacak dostluk maçı ile start alacak.
![Turnuva bu akşam dostluk maçı ile başlıyor](https://www.kulishaber.com.tr/images/haberler/2019/08/turnuva-bu-aksam-dostluk-maci-ile-basliyor.jpg)
26 Ağustos 2019 - 09:27
YORUMLAR