U-13 Ligi gollü başladı

U-13 Ligi gollü başladı

U-13 Ligi gollü başladı

U-13 Ligi gollü başladı

U-13 Ligi gollü başladı

U-13 Ligi gollü başladı
10 Mart 2016 - 12:13

U-13 Ligi’nde heyecan geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla start aldı. 77 takımın 10 grupta mücadele ettiği ligde Play-Off’un ardından 4 takımı ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek. Ligde ilk hafta maçları da gollü geçti.
İLK HAFTA FİRE VEREN TAKIM ÇOK OLDU U-13 Ligi’nde sezon başında katılım formunu dolduran bir çok takım, liglere katılmadı. İlk hafta maçlarında çıkmayan takımlar arasında  Kireçocakları, Üçtepespor, Yeniyalıspor, Tavşancılspor ve Tavşantepespor takımları ilk hafta maçların çıkmadılar. Tavşantepespor bu haftada Güneşspor ile oynayacağı maça çıkmama kararı aldı. İlk iki maçına çıkmayan Tavşantepespor ligde ihraç oldu.
FARKLI SONUÇLAR A Grubu’nda ilk hafta maçlarında TEK Spor, Çınarlıspor karşısında 5-0 galip geldi. Bu grupta bir diğer iddialı takımda Kocaelispor’du. Yeşil-Siyahlı ekip, İzmit Belediyespor’u 3-1 mağlup etti. B Grubu’nda üç maçın sadece biri oynardı, İzmit GB, KYÖD Spor’u 3-0 yendi. C Grubu’nda ise ilk hafta maçında Üçyoldoğuspor’u 13-0 yendi, ilk haftanın en farklı galibiyetlerinden birine imza attı.
  YENİ KOCAELİ 8-0 GALİP GELDİ D Grubu’nda çok iddialı takımlar vardı. İlk hafta maçlarında Yeni Kocaelispor, Mertspor’u 8-0 yenerek grubun en farklı galibiyetine imza attı. İzmit FK, Yenidoğanspor’u 6-0 yenip, ilk haftanı galip gelen bir diğer takımı oldu. Grupta çok iddialı takımlardan H.Hızır Şafakspor ile Demirspor arasında oynanan maçta çok büyük çekişmeye sahne oldu, maçı Demirspor 1-0 kazandı.   KÖRFEZ İLÇESİ İLE KARTEPE DE MAÇLARINI FARKLI KAZANDI u-13 Ligi’nde ilk haftada farklı kazanan takımlardan Kartepe Belediyespor, A.Yeniköyspor karşısında 16-0 mağlup etti. E Grubu’nda da Körfez İlçesi Birlikspor, Esenspor ile oynadığı maçı 10-0 kazandı. F Grubu’nda 12 golün atıldığı maçta Başiskele Belediyespor, Şirinspor’u 7-5 yendi. Bu grupta oynanan bir diğer maçta Sarımeşespor ile Arslanbey Organize Sanayispor 0-0 berabere kaldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bir İbrahim Ardal gerçeği var
Bir İbrahim Ardal gerçeği var
Kral Şevket, en başarılı oyuncu seçildi
Kral Şevket, en başarılı oyuncu seçildi