Basın Turnuvası'nda yeni bir renk
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

Basın Turnuvası'nda yeni bir renk

14 Ağustos 2024 - 14:49

Basın Turnuvası’nda yeni bir renk
Bölgemizde bu yıl 32. Kez düzenlenecek olan Basın Turnuvası, her yıl gelişerek devam ediyor.
32. Basın Turnuvası bu yıl, veteranları da bünyesine katıyor.
1986 (38 YAŞ) ve üzeri doğumluların forma giyeceği Basın Turnuvası Olgunlar, veteran futbolun özel durumundan kaynaklı olarak biraz erken start alıyor.
30 Ağustosta başlayacak olan ‘Basın Turnuvası Olgunlar’ veteranlar futbolunun içinde olan Harun Yılmaz’ın destek ve katkıları ile düzenleniyor.
25 yıl önce henüz futbola yeni başlamışken, Pendikspor alt yapısında top koştururken Basın Turnuvası ile tanışan Harun Yılmaz, bölgenin spor klasiği olan turnuvada şampiyonluk sevinci de yaşadı.
Sonrasında da Basın Turnuvası’nda çeşitli takımlarda forma giyen Harun Yılmaz, bölgemizde de bir çok önemli kulübün formasını terletti.
Beyefendi kişiliği ve kendine has tarzı ile bölgemiz futbolunda saygın bir yere sahip olan Harun Yılmaz, Basın Turnuvası’na olgunların dahil olmasında önemli paya sahibi olurken, olgunların da sorumlusu olarak görev alacak.
Bir futbol geleneği olan Basın Turnuvası bölgemiz basın camiasının ilgisinin yanı sıra, kamu kurumlarımız, önemli kuruluşlarımız ve ticaret odamızın da destek ve katkıları ile organize ediliyor.
Olgunlara özel organizasyon ile Basın Turnuvası Gebze Merkeze taşınıyor, Metin Oktay Stadı’nın ev sahipliğinde oynanacak maçlara, spor severlerin de ilgisi bekleniyor.
Olgunların yanı sıra Basın Turnuvası, STS Group Sponsorluğunda ‘kurumsal’ ve ‘katılım serbest’ kategorileri ile de organize edilecek.
Kurumlar ve serbest katılım maçları 10 Eylül’de start alacak ve bu yıl da ev sahibi MARTEK olacak.
Bölgemiz futboluna bir kez daha renk ve heyecan katacak olmanın gururunu ve yoğunluğunu yaşıyoruz.
Bu yılın en çok konuşulacak organizasyonu olmaya aday OLGUNLAR, her yıl gelişerek devam eden KURUMLAR ve keyif veren maçlara sahne olan KATILIM SERBEST kategorilerine katılımınızı ve ilginizi bekliyoruz.
Hep birlikte, 32. Yılda Basın Turnuvası heyecanını ve güzelliklerini yaşamak için sizleri de aramıza davet ediyoruz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum