Gebzespor'da yeni dönem…
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

Gebzespor'da yeni dönem…

04 Eylül 2024 - 16:55

Gebzespor’da yeni dönem…
Biraz geç oldu ama sanki, çok da Gebzespor’a yakışan bir genel kurul ve güçlü bir yönetim kurulu oldu gibi…
Her türlü itirazı haklı bulurum, evet geç kalındı, evet ya mevcut başkan olacaksa, değişmeyen bir siyasi erkte varken, neden erken yapılmadı….
Bir ton daha evet diyeceğimiz eleştiri sıralayabiliriz.
Biz, taraftarız, detaya girmeden, haklı eleştirimizi yapar, arka planda ki gelişmelere de kulak tıkayabiliriz…taraftarız haklıyız…
Yalnız şu gerçeklikten uzaklaşmadan değerlendirme yapmak gerek, Gebzespor evet çok büyük bir camiadır, 90 yaşında fanatiği de vardır, genç cefakar yandaşı da çoktur, hiç sahasına gelmediği halde, Gebzespor’u takip eden, kalbi mor-beyaz atan kişi de çoktur…tüm bunların yanı sırada bu camiada biz, bir elin parmakları kadarız ve biz birbirimizi de biliriz, haberdarızdır.
Kim altında ne ararsa arasın, ne yorum yaparsan Gebzespor Başkanı Av. Resül Tat, benim çocukluktan tanıdığım, mahallemin çocuğudur, siyasi kimliği olsa da, siyaset yapan biri asla olmamıştır, her doğruyu da her yerde söyler.
Sayın Tat, bu yıl kesinlikle adaylıkla ilgili bir düşünceye sahip değildi, yakın dostlarından aday olanları da destekledi, Recep Avcı aday olduğunda da kulübün devrine hazırdı.
Olmadı, Gebzespor’u ayakta tutacak, bir adım daha ileriye taşıyacak aday ve adaylar çıkmayınca, siyasetin de ısrarı sonucu yeniden aday oldu ve iyi ki de oldu.
Genel kurula gösterilen ilgi, Gebzespor’un büyüklüğü ve Resül Tat’ın gördüğü desteğin sonucuydu.
Ve yaptığı yönetim kurulu bence de Gebzespor tarihinin en güçlü yönetim kurullarından birisidir.
İçerisinde en az 5 tane Gebzespor başkanı olma potansiyeli taşıyan isim var.
Ahmet Uğur Aslan mesela, ekonomik olarak da, futbol bilgisi ve sevgisi ve de futbol çevresi olarak da Gebzespor’a pek tabi başkan olabilecek isimdir.
Ertuğrul Işık ismini Darıca GB ile duyduk, lakin sayın Ertuğrul Işık, genç yaşta elde ettiği başarıları, doğru bildiği yolda, tüm engellere rağmen kararlılıkla yürümesi ile kentimizde taktir kazanmış, rüştünü ispatlamış bir isimdir.
Sayın Işık, futbolu da çok sevdi ha….aynı zamanda futbol camiasında da çok sevildi.
Şaşıracağınız futbol adamı bağlantıları, ilginizi çok çekecek projeleri ve bölgemizi buluşturacağı çok önemli spor adamlarının olacağını rahatlıkla söyleyebilirim.
Ertuğrul Işık da bugün Gebzespor’u başarılara taşıyacak potansiyele sahip bir başkan adayıdır.
Gebzemizde ürettikleri ve kentimize kazandırdıkları ile adından söz ettiren, genç girişimci, başarılı iş ve siyaset adamı Sinan Yücer var mesela…
Biz, çok yakından tanımıyor olsak da, yönetimin Şaban abisi, Yudum ablası ve çok daha fazlası da var.
Evet, Resül Tat, gecikmiş olmakla birlikte, Gebzespor’a sırtını dönemeyerek, taşın altına elini koymuş, önemli isimleri de bu yüke ortak etmiştir, güçlü ve kaliteli bir yönetim kurulu oluşmuş, takım kurmakla ilgili de çalışmalar başlamıştır.
Bu yıl, artık herkes tüm kavgalarını, hesaplaşmalarını bir kenara bırakarak, Gebzespor’a her zamankinden daha çok destek olmalı ve takımın yanında durmalıdır…Neden mi?, çünkü başka Gebzespor yok….
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum