Gebzespor'u da sağlama alabilirsiniz
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

Gebzespor'u da sağlama alabilirsiniz

19 Aralık 2023 - 12:38

Gebzespor’u da sağlama alabilirsiniz
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kendi döneminde Gebze’ye yapılan hizmetleri anlatırken, ‘sağlama aldık’ sloganını kullanıyor.
‘Sessiz devrim’ diye nitelediği, Gebze’nin 40 yıllık sorunu olan topu meselesini büyük oranda çözdü ve mülk sahiplerinin hakkını sağlama aldı.
Büyükgöz’ü sevin yada sevmeyen, bu konuda kat edilen mesafeyi taktir etmeli ve sağlam iş olduğunu kabul etmelisiniz.
Kuzey Marmara Otoyolu’nun Gebze çıkışının olması da çok sağlam bir iş ve tamamen Gebze Belediyesi marifeti ile bu bağlantı yolu yapılıyor.
İlçe Sağlık için yapılan modern tesis, Beylikbağı Polis Merkezi çok sağlam işler, önceki gün bu hizmetleri yerinde gezip görme imkanı bulduk.
Kaymakam beyin bile ilgisini çeken İlçe Sağlık binası, emniyet müdürlüğü binası tadında ki, karakol da son derece sağlam işler.
Hayvan barınağı, Gebze Merkez’de ki Gençlik Merkezi, yapılan örnek parklar, Güzide Sosyal Tesisleri, her biri modern yapısının yanı sıra sağlamda işler.
24 saat hizmet veren kreşi de gezip, görmek gerek, ciddi sağlam bir iş.
65 öğrenci kapasitesi olan kreş için sırada bekleyen 400 civarında minik var, buradan mesajı almak gerek, Gebze’ye en az 5 tane daha kreş yapmalı…
Gebze Belediyesi’nin kiracı sayısını 500 lere çıkartan Büyükgöz, ekonomik disiplinle çok sağlam işler yapmış.
Kamyon ve tır parkı, terminal, bunlar gezip ve sağlam işler olduğunu görme imkanı bulduğumuz yapılar.
Gençlik Merkezini bir çırpıda geçtik ama orası tek başına bir yazı konusu..
Spor adamı kimliğimiz her zaman ön planda olduğu için ben en sağlam iş olarak da Pelitli’de ki stadyumu gördüm.
Öyle, alalade bir saha değil, son derece konforlu bir stadyum, ben buranın profesyonel maçlar için bile onay alacağını düşünüyorum o derece özenli yapılmış, bildiğiniz stadyum, eski Metin Oktay’dan daha konforlu, daha sağlam bir stadyum olmuş.
Bu arada amatör kulüplerimize, İlçe Spor Müdürlüğümüze duyurumuz olsun, bu stad resmi maçlar için birkaç eksiği bulunsa da, antrenmanlar için hizmet vermeye hazır halde, hemen bugün Pelitli de ki tesisleri kullanmak için girişimde bulunup, idman yapabilirsiniz.
Ve bu alan genişlemeye müsait, projenin içinde de yeni idman sahaları, başka spor dalları içinde tesis planı var, burası yakın zamanda sporcu eğitim merkezine dönüşecek gibi duruyor.
Burası aslında Gebzespor içinde son derece uygun bir alan, buraya yapılacak bir bina ile Gebzespor’da sağlama alınabilir.
Gebzespor’un Tavşancıl’da  ki misafirliğinin de artık kısa zamanda sona ermesi gerekir, başarı-başarısızlık, ayrı bir konuyken, tesisleşme bir spor kulübü için en sağlam adımdır.
Pelitli’ye yapılacak modern bir tesisle, Gebzespor’da kısa sürede sağlama alınabilir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum