'Görkem yeğenimiz', 'hizmet eden belediyelerimiz'
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

'Görkem yeğenimiz', 'hizmet eden belediyelerimiz'

15 Eylül 2023 - 15:34

‘Görkem yeğenimiz’, ‘hizmet eden belediyelerimiz’
Bir turnuvadan fazlasını yaptığımızı bir kez daha gördük.
Dört İlçemiz, başta belediyelerimiz olmak üzere, önemli bir çok kurum ve kuruluş, siyasi parti temsilcilerimiz, kentin tüm bileşenleri bir aradaydı.
Futbol organizasyonu zor iştir, ama bu tür organizasyonları 30 yıl yapmak daha da zordur.
31. Kez kenti bir araya getiren Gebze Basın Turnuvası’nın kura çekilişinde, 6 siyasi partimizin İlçe Başkanı, Yönetici, Gençlik Kolları ve Meclis Üyeleri oradaydı.
Birbirlerine nezaket göstererek, kentimiz adına yapılan bu etkinliğe katkı sunup, birlikte fotoğraf verdiler.
CHP Milletvekili Nail Çiler’in vefat eden biricik evladı, bizimde dostumuz Görkem Çiler’in anıldığı ve adını verdiği organizasyon da, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Görkem’den ‘yeğenimiz, evladımız’ diye söz etti ve rahmet dilediler.
Sayın Nail Çiler’de, belediye başkanlarının başarılarından söz ederek, sporun birleştiren etkisinden ve kurumları bir arada görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Milletvekili ile Belediye Başkanları arasında ki nezaket, siyasi parti yöneticilerinin birbirleri ile olan hoş sohbetleri bizlere gurur verdi.
Bu fotoğraf, özellikle şu günlerde Gebze dışında Türkiye’nin hiçbir yerinde verilemezdi diye düşündüm.
Turnuvamız bir aile etkinliği, organizasyonu haline dönüşmüş durumda, kura çekilişinde turnuvada mücadele edecek takımların yönetici ve sporcuları arasında ki hoş sohbeti, samimiyeti görmek de ayrı bir gururdu.
Geçtiğimiz yıl aramıza katılan ve bu yıl turnuvamızın ana sponsoru olan turnuvaya ismini veren STS Elektrik firmamız, değerli yönetim kurulu başkanı sayın Murat Köksal, yıllardır bu organizasyonun içinde biri gibiydi.
Samimiyeti ve güler yüzü ile hoş bir seda bıraktı.
Bu yıl basın turnuvasında bir ilk oluyor ve Büyükşehir Belediyemiz de turnuvamızda mücadele ediyor, bir maçımızda mutlaka Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’ı da aramızda görmeyi istiyoruz.
Ticaret Odamızın kusursuz ev sahipliği vardı, Gebze’nin derdi ile dertlenen bir oda Ticaret Odamız, basın turnuvasının da paydaşları arasında yer alıyor.
GTO Başkanımız sayın Abdurrahman Aslantaş ve Meclis Başkanımız Oğuz Şerifalioğlu’na, bizleri yalnız bırakmayan, yönetici dostlarımız Veysel Tekin Güçtekin, Gökmen Deli, Sinan Yücel, Özhan Öztürk’e teşekkür ediyoruz.
Bu yıl bize TÜBİTAK’ın kapılarını açan Gebze’ye önemli hizmetleri dokunmuş bir isim eski Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Okur, şehir dışında olduğu için aramızda yoktu ama bu yıl ki organizasyonun en önemli destekçileri arasında yer almaktadır.
İşte, bir yanda CHP’li Vekil, diğer yanda AK Partili Belediye Başkanları, Cumhur ve Millet İttifakı’nı oluşturan siyasi partilerin İlçe Başkanı düzeyinde ki temsilcileri, seçkin kurumlar, kuruluşlar, sporcular, yöneticiler STK Başkan ve temsilcileri hep bir aradaydık.
Sağlık Müdürlerim, başarılı, sevilen, çalışkan iki hekim Sayın İlhan Kadıoğlu ve Ulaş Doğan, bu organizasyonun hep içinde yer aldılar, almaya da devam ediyorlar.
Dört İlçeyi, farklı görüşten siyasi parti temsilcilerini, her sektörden insanı bir araya getirmek ve herkesin birbiri ile iyi duygular beslediğine şahit olmak, gerçekten tarifsiz bir gururdu, her bir katılımcı ve destekçiye ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum