Yeniliklere açık olun

Yeniliklere açık olun

Bahar geldi. İçimiz kıpır kıpır. Bu hafta bazı burçlar tembelleşirken,rnbazıların da içi huzur buluyor. Merkür ve Jüpiter’den sonra şimdi de Satürnrnve Plüton Retro dönemine yanı durgunluğa girecek. O yüzden elinizi çabuk tutun

Yeniliklere açık olun

Bahar geldi. İçimiz kıpır kıpır. Bu hafta bazı burçlar tembelleşirken,rnbazıların da içi huzur buluyor. Merkür ve Jüpiter’den sonra şimdi de Satürnrnve Plüton Retro dönemine yanı durgunluğa girecek. O yüzden elinizi çabuk tutun

Yeniliklere açık olun
09 Nisan 2018 - 11:34

 KOÇ  21 Mart- 20 Nisan

  Önceki ön yargılarınızın yanıltıcı özelliği bu hafta ortaya çıkacak. Havalar ısında diye aman ha kendinizi salmayın, sizi yoğun bir hafta bekliyor. Aşk hayatınıza gelince de ona karşı çok anlayış davranıyorsunuz. O sizi yeterince anladı biraz da siz onu anlamaya çalışın.

BOĞA 21 Nisan- 20 Mayıs

Sizin önemsiz gördüğünüz konular maalesef sevgiliniz için çok önemli. Neyse ki bu hafta bunun farkına varıyorsunuz ve gönül alıyorsunuz. İş arkadaşlarınız ya da yöneticiniz geçen haftalarda çok üstünüze geldi. Bu hafta da değişen bir şey yok. Bu nedenle yeni arayışlar içinde olabilirsiniz.

İKİZLER  21 Mayıs- 21 Haziran

  Siz ne kadar problem etmesiniz de aranızda çok ciddi engeller var. Sizin değişen ha 2/3 de baz alırsak, biraz daha yavaştan almanız iki taraf içinde en iyisi olacak. Baharın gelmesi sizi biraz tembelleştirdi. Fakat iş hayatı bahar falan dinlemez silkinin ve kendinize gelin. Geçen ay yaptığınız alışverişlerin ödemesi bu hafta karşınızda.

YENGEÇ  22 Haziran- 22 Temmuz

Coşkulu bir ilişkiniz varken, bu hafta bir anda durağanlaştı. Alışkanlığa mı dönüyor diye kara kara düşünmeyi bir kenara bırakın. Eski coşkulu haline çevirmek sizin elinizde. Yoğun bir haftadan sonra oldukça durağan bir hafta sizi bekliyor. Ayrıntılarda boğulmak yerine arkanıza yaslanın ve gevşeyin.

ASLAN 23 Temmuz- 23 Ağustos 

Uzun bir süre onu göremediniz ve artık özleminizi daha derinden hissediyorsunuz. Rahatlayın bu hafta güzel bir buluşma yaşayacaksınız. İş ve sosyal hayatta önde olmak kolay değil. Siz de bunu çok iyi biliyorsunuz. Stratejik davranmaya devam edin. Ego savaşları sizi çok yıpratır.   

BAŞAK  24 Ağustos- 23 Eylül

Ayrıntıların içinde boğulmayın. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir derler. Ne yaparsanız yapın, hayat bildiğini okuyacak. Hem aşk hayatınızda güzel gidiyor. Bu hafta hiç ummadığınız bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Aldığınız hastalık haberlerini çok fazla önemseyip, kendinizi de üzmeyin. Hayatı akışına bırakmayı artık öğrenmelisin.

TERAZİ 24 Eylül- 23 Ekim

Her geçen gün sıkıntılarınız biraz daha azalıyor. Siz de yaşananları kabullenmeye başladınız. Bu hafta birkaç görüşme yapabilirsiniz. Ne istiyorsanız isteyin ama umudunuzu kaybetmeyin. Kalbini kapılarını 100 kilitle birden kapatmana gerek yok. İstemiyorum demene rağmen bir tarafın aşk istiyor. O sese kulak ver.

ARALIK 24 Ekim- 22 Kasım

Bahar size yaradı. Durağan hayatınız bu hafta birden hareketlenmeye başlayacak. Aşk anlamında da oldukça kısmetli bir haftaya giriyorsunuz. İş hayatınızda karşınıza çıkan pürüzler bile keyfinizi bozamayacak. Bahar alışverişine çıkmak isteseniz de bütçeniz bunun için pek uygun değil. Alışverişi fazla abartmamaya özen gösterin.

YAY  23 Kasım- 21 Aralık

  Uzun zamandır dikkatinizi çeken kişiyle bir yakınlaşmanız söz konusu. Gözünüzde fazla abartmayın. Hepimiz insanız sonuçta. Ufak ufak sınırlamalarla karşılaşabilirsin 3/3 kısıtlamalar gelecekte çok şey katacak size. İş hayatınızı da biraz önemsemelisiniz. Zira yöneticinizle hiç hoş olmayan bir durum yaşayabilirsiniz.

OĞLAK  22 Aralık- 20 Ocak 

Etrafınızdaki insanları ilişkinize fazla dahil etmediniz mi sizce. Normal de bildiğinizi okurken bu aralar size ne oluyor. Bırakın insanları bir kenara. İlişki sizin, karar sizin. Siz her ne kadar şansınıza güvenmeseniz de bu aralar faydasını çok göreceksiniz. Uzun zamandır beklediğiniz haberi bu hafta sonunda alacaksınız. Yeni iş teklierine hazırlıklı olun.

KOVA  21 Ocak- 19 Şubat

  Aşka kalbinizi neden kapatıyorsunuz. Hele ki etrafınızda sizinle ilgilenen bu kadar insan varken. Baharın tadını çıkartmaya başlayın. Allah’tan iş hayatınızda her şey yolunda gidiyor. Çalışmalarınız yöneticileriniz tarafından büyük takdir toplayacak. Bu hafta bir ödül ya da terfi alabilirsiniz. Hazırlıklı olun.

BALIK 20 Şubat- 20 Mart

Küs olduğunuz biriyle barıştınız. Bu durum çok uzun bir sürmeyecek. Denenmiş olanı denemekten vazgeçin. Hayat, hayallerinizden çok daha gerçek. Olmayacak ilişkilerin peşinde koşmayı bırakın. Bu hafta kısmetiniz hazır açıkken, etrafınıza alıcı gözle iyice bakın. Kendinizi de ihmal etmeyin. Psikolojik anlamda kendinizi kötü hissederseniz. Doktora gitmekten çekinmeyin

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
GGC’DEN DEV ORGANİZASYON
GGC’DEN DEV ORGANİZASYON
KOCAELİ BAROSUNUN AVUKATLARI; Hem savunma da, hem de hücumda iyiler
KOCAELİ BAROSUNUN AVUKATLARI; Hem savunma da, hem de hücumda iyiler